Chat with us, powered by LiveChat

Kleding, tassen, petjes en meer! We got it!

‘Al uw textiel voor personalisering van onze 100% dochteronderneming Blancotextiel.nl’

Blanco Textiel

 

Alle personaliserings projecten beginnen bij de basis en in het geval van bedrukking of sublimatie is dat blanco textiel. 

Decorabel is er trots op om met Blancotextiel.nl alle resources in huis te hebben om de basis te kunnen leggen voor al je projecten. Blanco Textiel is 100% dochteronderneming van Decorabel. Naast de detailhandel en diverse uiteenlopende soorten webshops is Decorabel dus ook leverancier voor de hobbymarkt. Twee webshops, één winkelmind! Geniet van alle voordelen van beide shops door maar één keer verzendkosten te hebben!

Tijd

Tijd is essentieel in de craft market. Decorabel en zijn partners werken voortdurend samen, want een goede communicatie zorgt voor snelle levering naar de klanten.

Innovaties

Er verschijnen continue nieuwe ideeën en produkten voor de craft market. Wij overleggen constant met onze partners wat en wanneer er toepasbaar kan zijn voor onze markt.

Clear Communication

Praten en luisteren, beide keystones voor succes! Met duizenden volgers op Facebook en overige social media luisteren we naar onze klanten en koppelen we dat terug met onze leveranciers.