Chat with us, powered by LiveChat

Intercoat Vinyl Silver 3892

1,45

Prijs is per 30 cm x 100 cm.

Betreft echt zilver dus met glans laag. Mat bestaat niet.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Intercoat Vinyl Silver 3892

Intercoat vinyl Silver is een gekalandreerd zacht-PVC-film monomeer. Daarnaast is het cadmium en lood vrij. Het Duitse Intercoat is gevestigd nabij Hamburg en is één van de grootste fabrikanten van vinyl en zelfklevende materialen in de wereld.

Hoewel monomeer veelvuldig wordt gebruik voor toepassingen binnenshuis is het ook bestand tegen gematigde weersomstandigheden. Tevens is het gedurende de gehele levensduur kleurvast. De krimp deformatie is klein.

 

Mix and match je Intercoat vinyl kleuren zelf samen:

Voor de kleine details of het uitproberen van verschillende kleuren raden wij graag het mix-and-match Intercoat pack aan. Deze vindt je door HIER te klikken.

 

Ter informatie: Het produkt voldoet aan de richtlijnen van ‘REACH’. REACH is een verordening van de Europese Unie. Deze verordening is aangenomen om de gezondheid van de mens en het milieu beter te beschermen tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren. Zodoende is het produkt volledig veilig voor het gebruik in kinder- en baby kleding. Ook bevordert deze verordening alternatieve methoden voor de gevarenbeoordeling van stoffen om het aantal dierproeven te verminderen! Alternatieven wat sterk aansluit bij de gedachten van Decorabel. Meer over REACH kan je vinden door HIER te klikken.

 

Materiaal:

Het materiaal  is op waterbasis en heeft een folie dikte van 80 μm (micron) oftewel 0,08mm.

Brandvertraging: zelfdovend (geplakt op metaal) en een temperatuur bestendigheid van -30 °C to +80 °C (geplakt op metaal maar kan ook op hout, kunststof etc )

 

Extra informatie

Afmeting

30 cm x 100 cm, 50 cm x 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Intercoat Vinyl Silver 3892” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *