Chat with us, powered by LiveChat

Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG500 Siser Inkt

589,95

Beschrijving

Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG500 Siser Inkt.

Geef uw bedrijf een snelle start met de Sawgrass Virtuoso SG500, de enige desktopprinter die is ontworpen voor sublimatie. Met lage opstart- en bedrijfskosten creëert u al snel op maat gemaakte producten met levendige HD-beelden – snel, gemakkelijk en voordelig. De sublimatieprinter Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG500 heeft de volgende voordelen:

  • WiFi verbinding
  • Groter display met verlichting
  • Printen op een resolutie van 4880 x 1200 dpi – Ultra Fine
  • Snellere verwerking tijdens het printen

SG500 Functies:

De Sawgrass Virtuoso SG500 is ontworpen om het inkt- en stroomverbruik te minimaliseren en tegelijkertijd de kwaliteit en efficiëntie te maximaliseren. Zo stelt de SG500 u in staat beelden met de hoogste definitie te maken met de laagste kosten per beeld. De SG500 heeft het compacte formaat en de robuuste betrouwbaarheid van zijn voorganger, de SG400, maar is van binnenuit geüpdatet. Naast ontwerpverbeteringen zoals een enkele rolbeugel, is de SG500 energiezuiniger, print het met een hogere resolutie en biedt WiFi-verbinding. Dit betekent dat u kunt genieten van producten van hogere kwaliteit en meer gebruiksgemak.

De SG500 is achterwaarts compatibel met SG400-accessoires, dus als u al een handinvoerlade voor de SG400 bezit, kunt u deze blijven gebruiken. Hiermee kunt u printen op media tot 51˝ lang (1295 mm). Zoals alle Sawgrass-printers, voert de SG500 zijn eigen automatische onderhoudscyclus uit voor het probleemloos afdrukken.

De SG500 nu ondersteund door een garantie van 2 jaar, evenals onbeperkte technische ondersteuning gedurende de levensduur van de printer.

De SG500 wordt compleet geleverd met:

+ Sawgrass Print Manager

+ Sawgrass CreativeStudio Online Designer

+ Siser sublimatie-inkten:

+ een pak sublimatiepapier

+ 2 jaar productgarantie en interne ondersteuning

Sawgrass:

Sawgrass is wereldwijd marktleider in het leveren van dye sublimatie printers en de bijbehorende sublimatie cartridges waardoor we zeer trots zijn op deze printers!

In het kort gezegd is het proces dus vrij simpel. Bij sublimatie wordt de inkt in het artikel gebakken u voelt daardoor na het proces de afbeelding of tekst niet op het artikel. Dit wordt gedaan doordat tijdens dit proces de vaste stof met een hoge temperatuur wordt omgezet, naar een gasvormige fase. Dit wordt gedaan op een gecoat artikel. Als ‘creatief’ ondernemer kunt u op maat gemaakte producten hier mee in de markt zetten en dat dus ook nog in full colour. Hier print u bijvoorbeeld mokken in kleuren print mee ook maakt u kleding opdrukken en wordt u uniek met uw eigen bedrukte cadeaus en producten.

Artikelen zoals keramiek, metaal, textiel, hout maar ook kunststof met duurzame, levendige, high-definition beelden zijn geen probleem. Daarnaast bestaat er inmiddels een Siser Sublimatie flex waarop u kunt bedrukken! U hoeft dus niet meer enkel op 100% polyester te bedrukken, hierdoor zijn de mogelijkheden dus eindeloos!

Wisselen van inkt:
Al onze printers worden geleverd met Siser Easy Inkt. Mocht u later andere inkt willen toepassen, dient u vooraf contact te hebben gehad met Sawgrass om de garantie te behouden. Tevens dient u de instructies van sawgrass te volgen met betrekking tot het wisselen.

De Technologie van deze printer:

De nieuwe Sawgrass Virtuoso HD technologie neemt High Definition wel heel letterlijk. U heeft nu nog veel meer mogelijkheden maar ook een snellere verwerking, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw tijd nog beter in te gaan richten, met ook nog een prachtig eind resultaat.

Bij de aanschaf van de printer, maakt u kennis met het volledige geïntegreerde desktop systeem, hierdoor ziet u dat het speciaal ontworpen is voor de sublimatie projecten.

De Sawgrass Virtuoso SG500 is er dus geheel voor al uw sublimatie ideeën, waardoor u uw creativiteit helemaal de vrije loop laat gaan!
U hoeft dus niet meer enkel op 100% polyester te bedrukken hierdoor zijn de mogelijkheden dus eindeloos!

Voor  al onze overige sublimatie artikelen klikt u op de volgende link: Sublimatie artikelen

Mocht u meer informatie willen betreffende het merk Sawgrass, klikt u hier : Sawgrassink

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.