Chat with us, powered by LiveChat
Aanbieding!

Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG1000 Siser Inkt

1.753,29 1.449,99

 

 

Uitverkocht

Email mij zodra dit artikel op voorraad is

Beschrijving

Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG1000 met Siser Inkten .

Geef uw bedrijf een snelle start met de Sawgrass SG1000, de enige desktopprinter die is ontworpen voor sublimatie. Met lage opstart- en bedrijfskosten creëert u al snel op maat gemaakte producten met levendige HD-beelden – snel, gemakkelijk en voordelig. De sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG1000 heeft de volgende voordelen:

  • WiFi verbinding
  • Groter display met verlichting
  • Printen op een resolutie van 4880 x 1200 dpi – Ultra Fine
  • Snellere verwerking tijdens het printen

SG1000 Functies:

De SG1000 is de ideale printer voor het groeiende bedrijf of ambitieuze ondernemer.

Het print met de standaardlade op media tot 11 x 17 inch (28 x 43 cm). Dit is perfect voor kleding, zachte goederen en kleine of middelgrote fotopanelen. De SG1000 heeft de professionele printconsistentie en veelzijdige afmetingen van zijn voorganger, de SG800, maar is van binnenuit geüpdatet. Naast ontwerpverbeteringen zoals een enkele rolbeugel, is de SG1000 energiezuiniger, print het met een hogere resolutie en biedt WiFi-connectiviteit. Dit betekent dat u kunt genieten van producten van hogere kwaliteit en meer gebruiksgemak.

De SG1000 is achterwaarts compatibel met SG800-accessoires, dus als u al een handinvoerlade voor de SG800 bezit, kunt u deze blijven gebruiken. Hierdoor kun je printen op media tot 13˝ x 51˝ (330 x 1295 mm). Zoals alle Sawgrass-printers voert de SG1000 zijn eigen automatische onderhoudscyclus uit. Zo kunt u probleemloos printen.

De SG1000 wordt nu ondersteund door een garantie van 2 jaar, evenals onbeperkte technische ondersteuning gedurende de levensduur van de printer.

De SG1000 wordt compleet geleverd met:

+ Sawgrass Print Manager

+ Sawgrass CreativeStudio Online Designer

+ Siser sublimatie-inkten:

+ een pak sublimatiepapier

+ 2 jaar productgarantie en interne ondersteuning

Sawgrass:

Sawgrass is wereldwijd marktleider in het leveren van dye sublimatie printers en de bijbehorende sublimatie cartridges waardoor we zeer trots zijn op deze printers!

In het kort gezegd is het proces dus vrij simpel. Bij sublimatie wordt de inkt in het artikel gebakken u voelt daardoor na het proces de afbeelding of tekst niet op het artikel. Dit wordt gedaan doordat tijdens dit proces de vaste stof met een hoge temperatuur wordt omgezet, naar een gasvormige fase. Dit wordt gedaan op een gecoat artikel. Als ‘creatief’ ondernemer kunt u op maat gemaakte producten hier mee in de markt zetten en dat dus ook nog in full colour. Hier print u bijvoorbeeld mokken in kleuren print mee ook maakt u kleding opdrukken en wordt u uniek met uw eigen bedrukte cadeaus en producten.

Artikelen zoals keramiek, metaal, textiel, hout maar ook kunststof met duurzame, levendige, high-definition beelden zijn geen probleem. Daarnaast bestaat er inmiddels een Siser Sublimatie flex waarop u kunt bedrukken! U hoeft dus niet meer enkel op 100% polyester te bedrukken, hierdoor zijn de mogelijkheden dus eindeloos!

Wisselen van inkt:
Al onze printers worden geleverd met Siser Easy Inkt. Mocht u later andere inkt willen toepassen, dient u vooraf contact te hebben gehad met Sawgrass om de garantie te behouden. Tevens dient u de instructies van sawgrass te volgen met betrekking tot het wisselen.

De Technologie van deze printer:

De nieuwe Sawgrass Virtuoso HD technologie neemt High Definition wel heel letterlijk. U heeft nu nog veel meer mogelijkheden maar ook een snellere verwerking, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw tijd nog beter in te gaan richten, met ook nog een prachtig eind resultaat.

Bij de aanschaf van de printer, maakt u kennis met het volledige geïntegreerde desktop systeem, hierdoor ziet u dat het speciaal ontworpen is voor de sublimatie projecten.

De Sawgrass Virtuoso SG1000 is er dus geheel voor al uw sublimatie ideeën, waardoor u uw creativiteit helemaal de vrije loop laat gaan!
U hoeft dus niet meer enkel op 100% polyester te bedrukken hierdoor zijn de mogelijkheden dus eindeloos!

Voor  al onze overige sublimatie artikelen klikt u op de volgende link: Sublimatie artikelen

Mocht u meer informatie willen betreffende het merk Sawgrass, klikt u hier : Sawgrassink

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.