Chat with us, powered by LiveChat

Siser Easy Subli Ink voor Sawgrass Virtuoso printers SG400 en SG800

65,9588,95

Wissen

Beschrijving

Siser Easy Subli Ink Voor Sawgrass Virtuoso SG400 en SG800 printers

Siser Easy Subli Ink is ontstaan dankzij de nieuwe samenwerking tussen Sawgrass en Siser. Het zal u niet langer beperken meer tot de sublimatie op een wit polyester shirt. Sublimatie op katoen is eindelijk een realiteit! Deze desktop sublimatie oplossing zorgt dus voor het kunnen sublimeren op gekleurd polyester, katoen, rayon en nog veel meer.

Sawgrass EasySubli-inkten zijn specifiek ontworpen om te werken met Siser EasySubli – warmteoverdrachtsmateriaal, maar kunnen uiteraard ook gebruikt worden op gecoate artikelen. Bovendien kunnen de EasySubli-inkten ook worden gebruikt op dezelfde substraten die al jaren met Sawgrass SubliJet HD inkten werken. Dit betekent dat u geen inkten hoeft te vervangen of een extra speciaal systeem hoeft te gebruiken voor uw niet Siser EasySubli transfers.

Als u nog een printer heeft waar nog garantie op zit, dan dient u Sawgrass te mailen,om samen de nieuwe inkt te installeren. Zo behoud u wel uw garantie en kunt u dus wel de Siser Inkten gaan gebruiken.

U dient hiervoor 2 dingen te doen.

1: Maak een ticket aan op sawgrassinkt : https://www.sawgrassink.com/support/contact-support

2: Vermeld in het ticket je serienummer van de machine en de datum waarop je hem gekocht hebt.

 

 

 

 

Deze inkt heeft echt extreem levendige kleuren en een verbluffende resolutie, op niveaus waar andere digitale processen niet aan kunnen evenaren. Het is de beste keuze voor de professionele fotografen en de digitale imagers die in elk beeld precisie en de fijne details eisen.

Superieure duurzaamheid Siser Easy Subli Ink

Alle gesublimeerde afbeeldingen gemaakt met Siser Easy Inkt zijn permanent! Industrieel gewassen. De Virtuosos Print Manager maakt het afdrukken van prachtige transfers echt een fluitje van een cent. De krachtige functies stellen de gebruikers ook in staat om kleur uitvoer eenvoudig te optimaliseren voor de door u gewenste foto’s, de vector afbeeldingen of de steun kleuren. Het is ook compatibel met Windows en Mac OS.

Wij zijn vanaf het eerste moment betrokken bij deze ontwikkeling. Hierdoor is Decorabel de officieel erkende Sawgrass Easy Subli Distributor. En dat is fijn want hierdoor wordt er nauw samen gewerkt met Sawgrass en Siser.

Heeft u nog geen Sublimatie printer? Lees dan verder voor informatie met betrekking tot een variant van de printers

De Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG400 printer met Siser Inkten  bevat de volgende inhoud:

 • Een Sawgrass SG400 DN A4 printer is inclusief bijbehorende aansluiting met ook de volgende Cartidges:
  – Cyaan Cartridge, Siser Subli Inkt    – 29 ml.
  – Magenta Cartridge, Siser Subli Inkt  – 29 ml.
  – Yellow Cartridge, Siser Subli Inkt    – 29 ml.
  – Zwart cartridge, Siser Subli Inkt  –  42 ml.
 • En de Sawgrass Powerdriver – Licentie.
 • De Sawgrass Creative Studio software.
 • Een pak sublimatie papier.
 • Met 12 maanden garantie.

Specificaties:

Sublimatie printer: Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG400
Het gewicht 10.5 kg
De opwarmtijd 35 seconden ongeveer
Het interne geheugen: 128mb
De Netspanning 220 – 240 V, 50/60 Hz
Windows ondersteuning: Windows® XP, Windows® Vista, Windows® 7, Windows® Server 2003, Windows® Server 2008
Mac ondersteuning: Macintosh OS X v10.5 of latere versies

Sawgrass:

Sawgrass is wereldwijd de marktleider in het leveren van de dye sublimatie printers en de bijbehorende sublimatie cartridges, waardoor we zeer trots zijn op deze printers!

In het kort gezegd is het proces dus vrij simpel. Bij sublimatie wordt de inkt door het te verhitten, in het artikel gebakken. Hierdoor voelt u na het proces niet dat de afbeelding of tekst op het artikel zit. Dit komt doordat tijdens het proces de vaste stof met een hoge temperatuur wordt omgezet, naar een gasvormige fase. Dit wordt gedaan op een gecoat artikel. U als een ‘creatief’ ondernemer, maakt op maat gemaakte producten om in de markt te kunnen gaan inzetten en dat dus ook nog in full colour. Hier print u bijvoorbeeld mokken in kleuren print mee, ook maakt u kleding opdrukken en wordt u uniek met uw eigen bedrukte cadeaus en producten.

Artikelen zoals keramiek, metaal, textiel, hout maar ook zoals kunststof met duurzame, levendige high-definition beelden zijn echt geen probleem meer. Daarnaast bestaat er inmiddels een Siser Sublimatie flex waarop u kunt bedrukken! U hoeft dus niet meer enkel op 100% polyester te bedrukken, hierdoor zijn de mogelijkheden dus eindeloos!

De Technologie van deze printer:

De nieuwe Sawgrass Virtuoso HD technologie neemt High Definition wel heel letterlijk. U heeft nu nog veel meer mogelijkheden maar ook een snellere verwerking, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw tijd nog beter in te gaan richten, met ook nog een prachtig eind resultaat.

Bij de aanschaf van de printer, maakt u kennis met het volledige geïntegreerde desktop systeem, hierdoor ziet u dat het speciaal ontworpen is voor de sublimatie projecten.

De Sawgrass Virtuoso SG400 is er dus geheel voor al uw sublimatie ideeën, waardoor u uw creativiteit dus helemaal de vrije loop laat gaan!
U hoeft dus niet meer enkel op 100% polyester te bedrukken hierdoor zijn de mogelijkheden nu dus eindeloos!

Deze A4 sublimatie printer vind u hier: Sawgrass Virtuoso SG400 Siser Inkten

Mocht u meer informatie willen betreffende het merk Sawgrass, klikt u hier : Sawgrassink

Extra informatie

Kleur

Siser EasySubli Ink SG 400/800 Cartridge : Black, Siser EasySubli Ink SG 400/800 Cartridge : Cyan, Siser EasySubli Ink SG 400/800 Cartridge : Magenta, Siser EasySubli Ink SG 400/800 Cartridge : Yellow

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siser Easy Subli Ink voor Sawgrass Virtuoso printers SG400 en SG800” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *