Chat with us, powered by LiveChat

Beschrijving

Sublimatie Truepix Transferpapier A3

De Sublimatie Truepix Transferpapier A3 is geschikt voor de SawGrass ,Ricoh en Epson printers. 110 gr, 110 sheets per pak

Deze vellen zijn A3 formaat.

Handleiding Sublimatie Truepix Transferpapier A3

Voer het sublimatiepapier in de lade van de sublimatieprinter. De print moet komen op de meest witte kant van het sublimatie papier. Leg het papier daarom met de meest witte kant naar beneden, in de lade van de printer.

Veranderen van kleurprofielen

Bij het sublimatie proces ontstaan de juiste kleuren pas bij het bedrukken op de persmachine. Het is daarom van groot belang met de juiste instellingen te printen. U kan hiervoor gebruik maken van de kleur profielen voor uw printer of de Virtuoso Print Manager. Meer informatie hierover vindt u bij de handleiding van de Virtuoso SG400 & SG800 printers.

Transferpers schoonhouden

Voor het bedrukken is de tijd-/temperatuur instelling enigszins variabel afhankelijk van het product. In de meeste gevallen kan de perstijd en temperatuur aangehouden worden zoals hierboven staat vermeld.  Omdat bij sublimatie uw ontwerp als gas over gaat van het transferpapier naar het te bedrukken product is het belangrijk of de transferpers te beschermen.

Het is belangrijk om zowel onder het product als bovenop de transfer een vel teflon te leggen tijdens het persen. Op die manier voorkomt u dat er pigmenten op de persplaat of in uw persmat terecht komen die later weer ongewenst op een product terecht kunnen komen.

Heeft u nog geen Sublimatie printer? Lees dan verder voor informatie met betrekking tot de A3 printer variant:

Een Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG800 inclusief de Siser Inkten Inhoud:

  •  Sawgrass SG800 DN A3 printer met de bijbehorende aansluiting.Er wordt het volgende bijgeleverd :
  • 1x Siser Subli Inkt  cartridge Cyaan    – 29 ml, 1x Siser Subli Inkt  cartridge Magenta – 29 ml, 1x Siser Subli Inkt  cartridge Yellow    – 29 ml, 1x Siser Subli Inkt  cartrigde  Zwart    –  42 ml en
  • Het Sawgrass Powerdriver – Licentie en
  • 1x Sawgrass Creative Studio software en
  • Een pak sublimatie papier en
  • PLUS 12 maanden garantie.
Sublimatie printer: Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG800
:
Gewicht: 16.5 kg
Opwarmtijd: 35 seconden ongeveer
Intern geheugen: 128mb
Netspanning: 220 – 240 V, 50/60 Hz
Windows ondersteuning: Windows® XP, Windows® Vista, Windows® 7, Windows® Server 2003, Windows® Server 2008
Mac ondersteuning: Macintosh OS X v10.5 of latere versies

De nieuwe Sawgrass Virtuoso sublimatie printers met de Siser Inkten zijn gearriveerd!

Omdat het bedrijf Sawgrass wereldwijd marktleider in het leveren van dye sublimatie printers en de bijbehorende sublimatie cartridges is, zijn we dus razend enthousiast over de komst van deze printers! In het kort, want het proces van sublimatie is vrij simpel. Bij sublimatie wordt de inkt in het artikel gebakken, zodat u na het proces de afbeelding of tekst niet op het artikel voelt. Dit wordt gedaan doordat tijdens dit proces de vaste stof met een hoge temperatuur wordt omgezet, naar een gasvormige fase op een gecoat artikel. Omdat u als ‘creatief’ ondernemer op maat gemaakte producten in de markt wilt zetten, is dit zeker geschikt. Want dit gaat gewoon met deze machine en dat in full colour!

Voor artikelen als keramiek, metaal, textiel, hout en kunststof en met duurzame, levendige, high-definition beelden zijn dus geen probleem.
Let wel op: U hoeft nu niet meer enkel op 100% polyester te bedrukken omdat er inmiddels dus ook een Siser Sublimatie flex bestaat waar op u kunt sublimeren! U hoeft nu dus niet meer enkel op 100% polyester te bedrukken, maar de mogelijkheden zijn nu echt eindeloos!

Technologie:

De nieuwe Sawgrass Virtuoso HD technologie, neemt High Definition wel heel letterlijk want met nu nog meer mogelijkheden en ook een nu nog een snellere verwerking!

Maak kennis met het volledige en geïntegreerde desktop systeem, want dit is speciaal ontworpen voor sublimatie. Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG800 voor al uw sublimatie ideeën.

Met deze sublimatie printer, kunt u dus zowel mokken bedrukken in kleur, maar ook opdrukken maken voor uw kleding in kleur en omdat u dus nog veel meer kunt !

Pakket A : Bestaat uit een printer , met 1 pak Truepix sublimatie papier , met een 1 installatiekit  en 1 set Siser inkt.

Pakket B: Bestaat uit een printer, met 1 pak Truepix sublimatie papier, met een 1 installatiekit, een set Siser Inkt en 1 verrassingspakket Sublimatie artikelen.

Deze sublimatie printer vind u hier: Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG800 Siser Inkt

Mocht u meer informatie willen betreffende het merk Sawgrass, klikt u hier : Sawgrassink

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.