Chat with us, powered by LiveChat

Sublimatie Truepix Transferpapier A4

24,95

De Sublimatie Truepix Transferpapier A4 is geschikt voor de SawGrass ,Ricoh en Epson printers. 110 gr, 110 sheets per pak

Deze vellen zijn A4 formaat.

Beschrijving

Sublimatie Truepix Transferpapier A4

De Sublimatie Truepix Transferpapier A4 is geschikt voor de SawGrass ,Ricoh en Epson printers. 110 gr, 110 sheets per pak

Deze vellen zijn A4 formaat.

Handleiding Truepix Transferpapier A4

Voer het sublimatiepapier in de lade van de sublimatieprinter. De print moet komen op de meest witte kant van het sublimatie papier. Leg het papier daarom met de meest witte kant naar beneden, in de lade van de printer.

Veranderen van kleurprofielen

Bij het sublimatie proces ontstaan de juiste kleuren pas bij het bedrukken op de persmachine. Het is daarom van groot belang met de juiste instellingen te printen. U kan hiervoor gebruik maken van de kleur profielen voor uw printer of de Virtuoso Print Manager. Meer informatie hierover vindt u bij de handleiding van de Virtuoso SG400 & SG800 printers.

Transferpers schoonhouden

Voor het bedrukken is de tijd-/temperatuur instelling enigszins variabel afhankelijk van het product. In de meeste gevallen kan de perstijd en temperatuur aangehouden worden zoals hierboven staat vermeld.  Omdat bij sublimatie uw ontwerp als gas over gaat van het transferpapier naar het te bedrukken product is het belangrijk of de transferpers te beschermen.

Het is belangrijk om zowel onder het product als bovenop de transfer een vel teflon te leggen tijdens het persen. Op die manier voorkomt u dat er pigmenten op de persplaat of in uw persmat terecht komen die later weer ongewenst op een product terecht kunnen komen.

Heeft u nog geen Sublimatie printer? Lees dan verder voor informatie met betrekking tot een variant van de printers:

Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG400 met Siser Inkten .

De Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG400  printer bevat de volgende inhoud:

 • Een Sawgrass SG400 DN A4 printer is inclusief bijbehorende aansluiting met ook de volgende Cartidges:
  – Cyaan Cartridge, Siser Subli Inkt    – 29 ml.
  – Magenta Cartridge, Siser Subli Inkt  – 29 ml.
  – Yellow Cartridge, Siser Subli Inkt    – 29 ml.
  – Zwart cartridge, Siser Subli Inkt  –  42 ml.
 • En de Sawgrass Powerdriver – Licentie.
 • De Sawgrass Creative Studio software.
 • Een pak sublimatie papier.
 • Met 12 maanden garantie.

Specificaties:

Sublimatie printer: Sublimatieprinter Sawgrass Virtuoso SG400
Het gewicht 10.5 kg
De opwarmtijd 35 seconden ongeveer
Het interne geheugen: 128mb
De Netspanning 220 – 240 V, 50/60 Hz
Windows ondersteuning: Windows® XP, Windows® Vista, Windows® 7, Windows® Server 2003, Windows® Server 2008
Mac ondersteuning: Macintosh OS X v10.5 of latere versies

 

Sawgrass:

Sawgrass is wereldwijd marktleider in het leveren van dye sublimatie printers en de bijbehorende sublimatie cartridges waardoor we zeer trots zijn op deze printers!

In het kort gezegd is het proces dus vrij simpel. Bij sublimatie wordt de inkt in het artikel gebakken u voelt daardoor na het proces de afbeelding of tekst niet op het artikel. Dit wordt gedaan doordat tijdens dit proces de vaste stof met een hoge temperatuur wordt omgezet, naar een gasvormige fase. Dit wordt gedaan op een gecoat artikel. Als ‘creatief’ ondernemer kunt u op maat gemaakte producten hier mee in de markt zetten en dat dus ook nog in full colour. Hier print u bijvoorbeeld mokken in kleuren print mee ook maakt u kleding opdrukken en wordt u uniek met uw eigen bedrukte cadeaus en producten.

Artikelen zoals keramiek, metaal, textiel, hout maar ook kunststof met duurzame, levendige, high-definition beelden zijn geen probleem. Daarnaast bestaat er inmiddels een Siser Sublimatie flex waarop u kunt bedrukken! U hoeft dus niet meer enkel op 100% polyester te bedrukken, hierdoor zijn de mogelijkheden dus eindeloos!

De Technologie van deze printer:

De nieuwe Sawgrass Virtuoso HD technologie neemt High Definition wel heel letterlijk. U heeft nu nog veel meer mogelijkheden maar ook een snellere verwerking, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw tijd nog beter in te gaan richten, met ook nog een prachtig eind resultaat.

Bij de aanschaf van de printer, maakt u kennis met het volledige geïntegreerde desktop systeem, hierdoor ziet u dat het speciaal ontworpen is voor de sublimatie projecten.

De Sawgrass Virtuoso SG400 is er dus geheel voor al uw sublimatie ideeën, waardoor u uw creativiteit helemaal de vrije loop laat gaan!
U hoeft dus niet meer enkel op 100% polyester te bedrukken hierdoor zijn de mogelijkheden dus eindeloos!

Deze A4 sublimatie printer vind u hier: Sawgrass Virtuoso SG400 Siser Inkten

Mocht u meer informatie willen betreffende het merk Sawgrass, klikt u hier : Sawgrassink

Extra informatie

Gewicht 6 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.