Chat with us, powered by LiveChat
Aanbieding!

Silhouette Tas voor Cameo 1, 2 en 3

59,95 44,95

Met de Silhouette Tas Cameo 1-2-3 draagt en bewaart uw Silhouette CAMEO in een van deze duurzame tassen. De gevoerde interieur biedt voldoende ruimte voor uw CAMEO, laptop en accessoires. Deze tas is geschikt voor de Silhouette Cameo 1, de Cameo 2 en de Cameo 3

Uitverkocht

Email mij zodra dit artikel op voorraad is

Beschrijving

Silhouette Tas Cameo 1-2-3

Met de Silhouette Tas Cameo 1-2-3 draagt en bewaart uw Silhouette CAMEO in een van deze duurzame tassen.

De gevoerde interieur biedt voldoende ruimte voor uw CAMEO, laptop en accessoires.

Afmeting 25 in. x 10 in. x 12 in.
Deze tas is geschikt voor de Silhouette Cameo 1, de Cameo 2 en de Cameo 3

Met de herconfigureerbare ruimte, kunt u uw accessoires organiseren zoals u dat wilt.
– 17 Inch x 12 inch laptop
– 2 Kleine Exterior opbergvakken
* Past op alle Cameo Models
* Inclusief schouderriem

Tevens ruimte om vinyl en flex mee te nemen.

Nog geen Snijmachine?

Silhouette heeft naast de en vele andere materialen verschillende machines uitgebracht:

  • De Silhouette Portrait
  • Silhouette Cameo 1, de Silhouette Cameo 2, de Silhouette Cameo 3, en de Silhouette 4,
  • Een Silhouette 4 PRO
  • De Silhouette Curio
  • en de Silhouette Mint.Met deze machines is het mogelijk om zowel stickers te snijden, als textiel opdrukken te snijden. Ontwerp dus je eigen stickers en ontwerp je eigen kleding opdrukken!

Snijplotters

Er is veel keus in snij plotters . We helpen graag om het makkelijker te maken. Om de keuze goed te kunnen maken, hebben we hieronder de verschillen in kaart gebracht:

Zowel de Silhouette Portrait, Silhouette Curio, Silhouette Cameo 1, 2,3 en 4 (pro) zijn snijplotters.
De Portrait heeft een snijbreedte van maximaal 20,5 cm. De Silhouette Cameo 1,2,3 en 4 hebben een mogelijkheid van 30,5 cm breed. De PRO is zelfs 50 cm breed.

Ook de Silhouette Curio is een snij plotter, deze heeft wel een veel kleiner snij bereik in vergelijking met de Silhouette Cameo. Bij de Curio, is er een basisplaat met daarop de snijmat of embossmat, van maximaal 20 cm bij 30,5 cm. En bij de Silhouette Curio kun je geen rollen invoeren. Een rol invoeren is bij de Silhouette Cameo 1,2 en 3,4 en pro wel mogelijk is. De curio heeft ook een aantal voordelen. Zo kan de machine embossen, graveren, stickers snijden en opdrukken maken voor op kleding. De Curio heeft tevens 2 houders. Met deze houders kun je 2 opdrachten tegelijk uitvoeren. Bijvoorbeeld met het snijden van papier en tegelijk met sketchpennen een tekst schrijven.

Tools

Als u een machine koopt, raden we aan om meteen de Basis gereedschappen(tools) erbij te kopen. (De Silhouette pelhaak, de Silhouette Spatel en de Silhouette schraper). Deze heb je nodig om met de machine te werken en zijn dan ook echt onmisbaar. Ook raden we altijd een extra snij mesje aan om er bij te bestellen, want een snij mesje en een snij mat zijn gebruiks voorwerpen. Gaat het mesje per ongeluk stuk of als is het versleten, dan kan je tenminste verder met het project.

Door het mesje te vervangen, is bij fouten te controleren waar de fout zit. Hierdoor is het duidelijk of het mesje aan vervanging toe is, of vuil is. Wij adviseren 1 mes voor papier te gebruiken, en een ander mes voor bijvoorbeeld flex en vinyl. Zo blijft het mes langer goed.

Silhouette Amerika heeft ook veel leuke artikelen uitgebracht voor extra knutsel plezier. Bijvoorbeeld: de Silhouette Stencil Material Zelfklevend. Deze zijn allemaal te vinden onder onderstaande link:

Silhouette Speciale media

Abonneer ook om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten.  Youtube kanaal: Info Decorabel

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.