Chat with us, powered by LiveChat

Silhouette Scratch-off Sticker Sheets

9,50

Zilver kleurig

1 op voorraad

Beschrijving

Silhouette Scratch-off Sticker Sheets

Het merk Silhouette heeft verschillende machines uitgebracht. Zo heb je de Silhouette Portrait, Silhouette Cameo 1, Silhouette Cameo 2, Silhouette Cameo 3 , Silhouette Curio en de Silhouette Mint. Deze machines zijn gemaakt om bijvoorbeeld stickers mee te snijden maar ook om textiel opdrukken te snijden voor op kleding.

De Silhouette Portrait, Silhouette Curio , Silhouette Cameo 1, 2 en 3 zijn snijplotters. De Portrait heeft een snijbreedte van maximaal 20,5 cm en de Silhouette Cameo 1,2, en 3 hebben een mogelijkheid van 30,5 cm breed.

De Silhouette Curio is ook een snijplotter maar heeft een veel kleiner snijbereik in vergelijking met de Silhouette Cameo. Je bent bij de Curio gebonden aan de basisplaat met daarop de snijmat of embossmat van maximaal 20 cm bij 30,5 cm. Bij de Silhouette Curio kun je geen rollen invoeren wat bij de Silhouette Cameo 1,2 en 3 weer wel mogelijk is. Echter heeft de curio ook een aantal voordelen. Zo kun je met deze machine embossen, graveren, stickers snijden en opdrukken maken voor op kleding. Tevens heeft de curio 2 houders. Hierdoor kun je 2 opdrachten tegelijk uitvoeren. Bijvoorbeeld het snijden van papier en tegelijk met sketchpennen een tekst schrijven.

We raden onze klanten aan als je de machine wilt kopen om meteen de Basis gereedschappen(tools)erbij te kopen.(De Silhouette pelhaak,Silhouette Spatel en de Silhouette schraper). Deze heb je echt nodig om met de machine te werken en zijn dan ook echt onmisbaar. Ook raden we een extra mesje aan om er bij te bestellen,want een mesje en een snijmat zijn gebruiksvoorwerpen. Als je mesje BV per ongeluk stuk gaat of versleten is dan kan je tenminste verder met u project.Ook als het even tegen zit BV met het snijden,en je verwisseld het mesje, en het gaat dan wel goed.Dan weet je dat het mesje of vuil is of stuk is. Je kunt het beste 1 mes voor papier gebruiken en een ander mes voor bijvoorbeeld flex en vinyl. Zo word je mes minder snel bot.

Silhouette Amerika heeft ook heel veel leuke artikelen uitgebracht voor extra knutsel plezier. Bijvoorbeeld Silhouette Scratch-off Sticker Sheets Deze zijn allemaal te vinden onder onderstaande link:

https://www.decorabel.nl/product-categorie/silhouette/speciale-media/

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silhouette Scratch-off Sticker Sheets” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.