Chat with us, powered by LiveChat

Silhouette Deep-Cut blade ( Diep snijmesje )

19,95

Op voorraad

Beschrijving

Silhouette Deep-Cut blade ( Diep snijmesje )

Dit Silhouette Deep-Cut blade ( Diep snijmesje ) heeft een 2mm lang mesje die door dikkere materialen kan snijden in vergelijking met de reguliere mesjes.

Dit mesje gaat extra lang mee, en is geschikt voor de Curio en Cameo 3

  • Silhouette mes voor dikke materialen zoals leer, foam, dikke stoffen, karton, ed.
  •  2 mm lang mes van extra gehard roestvrijstaal.
  • Mesje voor het snijden van diverse materialen met de Silhouette Curio in combinatie met de verwisselbare platforms.

* Dit gereedschap is door Silhouette ontworpen voor het gebruik in de Silhouette Curio machine in combinatie met de speciale platforms en in de Silhouette Cameo 3. Het advies is om dit gereedschap niet te gebruiken in andere Silhouette machines.

Silhouette Deep-Cut blade ( Diep snijmesje ) Voor al uw zwaardere werk.

Bent u nog niet in het bezit van een eigen Snijmachine?

Silhouette heeft vele machines uitgebracht:

  • De Silhouette Portrait
  • Silhouette Cameo 1, de Silhouette Cameo 2, Silhouette Cameo 3, en de Silhouette 4,
  • Een Silhouette 4 PRO
  • De Silhouette Curio
  • en de Silhouette Mint.Met deze machines is het mogelijk om zowel stickers te snijden, als textiel opdrukken te snijden. Ontwerp dus nu uw eigen gemaakte stickers en ontwerp uw eigen kleding opdrukken!

Snijplotters

Er is veel keuze in snij plotters. We helpen natuurlijk graag om het wat makkelijker te maken. Om de keuze goed te kunnen maken, hebben we hieronder de verschillen in kaart gebracht:

Zowel de Silhouette Portrait, de Silhouette Curio, en de reeks Silhouette Cameo 1, 2,3 en 4 (pro) zijn snijplotters.
De Portrait heeft een snij breedte van maximaal 20,5 cm. Als we kijken naar de Silhouette Cameo 1,2,3 en 4 , die hebben een mogelijkheid van 30,5 cm breed. De PRO is er zelfs 50 cm breed.

Ook de Silhouette Curio is een snij plotter. Deze heeft wel een veel kleiner snij bereik, in vergelijking met de Silhouette Cameo. Bij de Curio, is er een basisplaat met daarop de snijmat of emboss mat, van maximaal 20 cm bij 30,5 cm. En bij de Silhouette Curio kunt u geen rollen invoeren. Een rol invoeren is bij de Silhouette Cameo 1,2 en 3,4 en pro wel mogelijk is. De curio heeft ook een aantal voordelen. Zo kan de machine embossen, graveren, stickers snijden en opdrukken maken voor op kleding. De Curio heeft tevens 2 houders. Met deze houders kunt u 2 opdrachten tegelijk uitvoeren. Bijvoorbeeld met het snijden van papier en tegelijk met sketchpennen een tekst schrijven.

Tools

Als u een machine koopt, raden we aan om meteen de Basis gereedschappen (tools) erbij te kopen. Deze heb je nodig om met de machine te werken, en zijn dan ook echt onmisbaar. Ook raden we altijd een extra snij mesje aan om er bij te bestellen, want een snij mesje en een snij mat zijn gebruiks voorwerpen. Gaat het mesje stuk of als het is versleten, dan hoeft u niet te wachten tot je een nieuwe hebt, om verder te gaan met het project.

Door het mesje te vervangen, is bij fouten te controleren waar de fout zit. Hierdoor is het duidelijk of het mesje aan vervanging toe is, of vuil is. Wij adviseren 1 mes voor papier te gebruiken, en een ander mes voor bijvoorbeeld flex en vinyl. Zo blijft het mes langer goed.

Silhouette Amerika heeft ook veel leuke artikelen uitgebracht voor extra knutsel plezier. Bijvoorbeeld: de Silhouette Stencil Material Zelfklevend. Deze zijn allemaal te vinden onder onderstaande link:

Silhouette Speciale media

Abonneer ook om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten.  Youtube kanaal: Info Decorabel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.