Chat with us, powered by LiveChat

Curio Embossing Mat (21.5cmx30.4cm) – Silhouette Curio

15,95

Silhouette Curio Embossing Mat (21.5cmx30.4cm)

De Silhouette Curio Embossing Mat (21.5cmx30.4cm) is te gebruiken met de de Silhouette Curio machine. Embossing mat, voor gebruik met de grote basisplaat .

Op voorraad

Beschrijving

Silhouette Curio Embossing Mat (21.5cmx30.4cm)

De Silhouette Curio Embossing Mat (21.5cmx30.4cm) is te gebruiken met de de Silhouette Curio machine. Embossing mat, voor gebruik met de grote basisplaat .

Heeft u nog geen Silhouette Curio, maar heeft u wel interesse? Leest u dan onderstaande:
Silhouette Curio

Dit is veel meer dan een snijmachine. Het is een precisie tool en innovatieve uitvinding, met enorme kracht. Met de Curio, kunt u de kracht benutten van vijf prachtige en creatieve functies. Voor uw hobby en uw beroep.

Wat kan je met de Curio ?
  • voor het vlakbed snijden en diep snijden van diverse materialen.
  • Ook kun je schetsen maken met pennen en stiften.
  • zeer geschikt voor het embossen, met de mogelijkheid van fijne en dikkere lijnen.
  • Tevens mogelijk om te etsen van metalen.
  • Het Punten / stippelen van metalen.Het wordt geleverd met de volgende items:Een 8.5 inch x 6 inches base, een 8.5 inch x 6 inches snijmat en een 8.5 inch x 6 inches embossing mat. Ook zit er  een embossing tool fijn en een embossing tool dik bij.De overige bijgesloten items zijn:
  • AC adapter
  • een USB kabel
  • een Silhouette Studio Software CD met 1 maand gratis basis abonnement. Dit abonnement is voor de Silhouette Design Store en daarnaast ook met 50 exclusieve snijbestanden.

Let op: De machines mogen enkel gebruikt worden, met orginele tools van Silhouette. Gebruikt u andere artikelen van een ander merk, dan vervalt uw garantie.

Wilt u zien wat er allemaal mogelijk is met de Curio? In de fotogalerij van dit product ziet u al enkele voorbeelden van wat u er mee maken kunt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

We bieden ook diverse tools aan. Deze tools zijn zowel ter vervanging, maar ook ter aanvulling. Geheel afhankelijk van wat u er mee doen wilt, en hoe makkelijk u het u zelf maken wilt. Tevens bieden we de benodigde materialen aan, voor een prachtig resultaat!

Voor al onze Silhouette Curio (rand) artikelen klik hier: Silhouette Curio artikelen
Abonneer om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten.  Youtube kanaal: Info Decorabel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.