Chat with us, powered by LiveChat
Aanbieding!

Leerboek Silhouette Studio software Deel 1

(2 klantbeoordelingen)

34,95 26,95

Op voorraad

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Leerboek Silhouette Studio software DEEL 1

Een cursus op maat voor het programma Silhouette Studio® is nu te verkrijgen in boekvorm.
Het Leerboek Silhouette Studio software DEEL 1 is met heldere uitleg is geschreven in eenvoudige bewoordingen. Het bevat tal vanhandleidingen, tips, uitwerkingen en werkmenu’s. U kunt uw hart ophalen aan allerlei ‘inside information’ die de auteur Kelly Jacobs-Schiks in de afgelopen jaren met het programma heeft opgedaan.

Het leerboek bestaat uit 10 hoofdstukken vol praktische informatie. Ontwerp bijvoorbeeld een vaandel met uw eigen naam erin verwerkt. U werkt dit ontwerp uit in een meerkleurenbestand en snij het vervolgens uit door de stappen in hoofdstuk 4 te volgen. Of heeft u toch liever 1 kleur? Dat kan natuurlijk ook.

Heeft u het programma net op uw computer geïnstalleerd?
Lees dan eerst hoofdstuk 1 om het welkomstscherm uit te zetten. Er zijn een aantal instellingen in het programma die u kunt aanpassen om het gebruikersgemak te verhogen. Dit soort informatie vindt u in hoofdstuk 1.

Traceren

De meest belangrijke functie in het programma is het onderdeel “traceren”.
Daarom komt dit onderdeel in het boek extra uitgebreid aan bod. De diverse traceermethoden worden nader uitgewerkt en toegelicht en zodra u zelf in staat bent ontwerpen te maken door de traceerfunctie te gebruiken, kunt u het programma optimaal benutten en uw eigen stijl in de ontwerpen doorvoeren.
In diverse hoofstukken staan verschillende figuren beschreven met de benodigde instellingen om het juiste resultaat te verkrijgen. Elk figuur is anders en dient anders benaderd en ingesteld te worden.
Glasetsen geeft een erg mooie uitwerking op glazen. Ook spiegels kunt u hiermee voorzien van een eigen ontwerp. De geëtste ontwerpen zijn daarna vaatwasbestendig. In hoofdstuk 6 leert u een etssjabloon maken en uitsnijden, waarna u zelf aan de slag kunt met glasetspasta en folie.

Natuurlijk is het leerboek niet af zonder het onderwerp “opslaan snijbestand”. In het laatste hoofdstuk wordt beschreven hoe u een snijbestand op kunt slaan. Daar bestaan verschillende manieren voor. Silhouette Studio heeft bijvoorbeeld een eigen geïntegreerde bibliotheek. In het leerboek wordt precies beschreven hoe u daarin bestanden kunt opslaan

Omschrijving inhoud boek:

Het cursusboek waar iedereen op wacht.
Dat is dit boek geschreven in jip en janneke taal. Het is duidelijk en helder. Daarnaast is het geschikt voor zowel een starter, een beginner en gevorderd persoon.
Een software cursusboek die iedereen in zijn/haar bezit moet hebben! U leert hiermee het ontwerp-programma tot in detail leert kennen zonder hiervoor de deur uit te gaan.

Deel 1 is het eerste boek van de reeks die voor de zomervakantie verschijnt.
In dit deel van de boekenreeks leert u het programma, door middel van stappenuitleg en een helder overzicht en leert u diverse functies en icoontjes gebruiken tijdens de uitleg.

Elk hoofdstuk heeft zijn eigen uitleg zowel de basis zoals traceren totaan het gevorderdenwerk zoals een naam gebogen in een banner plaatsen.
Boordevol tips, handigheidjes, woordenlijst, icoonlijst en extra info welke ik ook bij de dagcursussen als extra uitleg meegeef aan de deelnemers.

Leerboek Silhouette Studio software DEEL 1 info:

Formaat: A4 staand
Binnenwerk: Full color
Papier: HV Silk glanzend duurzaam 115gr
Cover: Paperback
Versie: V3.8.206 Designers Edition
Paginas: +/- 250 (1 juni definitief bekend)
Prijs: € 49,95 incl btw

Indeling boek :

1: Opstarten Silhouette Studio®
2: Designpagina instellingen (zie bijlage)
3: Vul- en lijnkleuren
4: Snij-instellingen meerkleurig
5: Traceren basisvormen
6: Etspatroon (zie bijlage)
7: Meerlagenpatroon
8: Vaandel met naam
9: Tekstbord 40x60cm
10: Opslaan snijpatroon
Icoon toelichting
Verklarende woordenlijst
Winkellijst (optie)

 

Leerboek Silhouette Studio software DEEL 1

 

meer Silhouette artikelen treft U aan op:

https://www.decorabel.nl/product-categorie/silhouette-artikelen/

2 beoordelingen voor Leerboek Silhouette Studio software Deel 1

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leerboek Silhouette Studio software Deel 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *