Chat with us, powered by LiveChat

Siser Sparkle Midnight Black SK0019

2,0013,95

Wissen
Artikelnummer: SK0019 Categorie: Tag:

Beschrijving

Siser Sparkle Midnight Black SK0019

 

Siser Sparkle Midnight Black SK0019 is een subtiele glitter flex.

We kennen allemaal inmiddels de beroemde Siser Moda Glitter 2. Deze Moda Glitter is dikker en groffer in structuur als u het vergelijkt met het subtiele effect wat Siser Sparkle heeft.

 

De Siser Sparkle Midnight Black SK0019 is een mooie vlakke glitter flex en heeft als grote voordeel dat het zonder problemen in lagen op elkaar geperst worden! Dit is zeker een revolutie in de ‘glitter-flex’ wereld! Met de Clear glitter, welke transparant is, kan je glitter effecten creëren van onderliggende kleuren.

Zoals gezegd is deze flex dunner als de Siser Moda Glitter 2 en heeft een plakkende drager. Het design dient dan ook gespiegeld te worden gesneden. Het assortiment bestaat nu al uit meer dan 14 soorten effecten waaronder een transparante sparkle!

U kunt deze flex persen op 150 graden voor 15 seconden met een medium druk. Gelieve het shirt niet te wassen binnen 24 uur. Nadien kunt u het shirt wassen op max 60 graden. Deze folie kan in de droger.

Vanzelfsprekend is het geschikt voor Katoen, Acryl, Polyester, soortgelijke stoffen of combinaties hiervan.

Zoals ze terecht bij Siser zelf zeggen: “You can’t buy happiness but you can buy Sparkle and it’s kind of the same thing!”. Wij kunnen dit zeker beamen want met dit produkt heb je letterlijk het beste van twee werelden: het sublieme effect van de glitter maar een gladde finish en een eind resultaat wat een luxe uitstraling geeft.

Voor de uitgebreide produkt eigenschappen in het Nederlands klik je op de onderstaande foto:

Voor de Engelse versie verwijzen wij graag naar de officiële Siser website:

Siser

Extra informatie

Maat

20 cm x 25 cm, 30 cm x 50 cm, 50 cm x 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.