Chat with us, powered by LiveChat

DPL Metallic Rainbow Camo 

1,8511,95

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Beschrijving

DPL Metallic Rainbow Camo  Flexfolie

DPL Metallic Rainbow Camo  Flexfolie geef een waanzinnig metallic-look finish. Niet alleen krijgen je creaties een glimmend effect maar zorgen voor karakter en een professionele look.

Deze flexfolie kan je snijden met elke plotter welke flex kan snijden zoals je Brother ScanNCut, Silhouette Cameo of de Cricut maker. Zonder moeite kan je ook nu een strijkijzer gebruiken of indien aanwezig, een kleding pers. Je kan je T-shirts, tassen, kinder kleding en petten met glimmende en glanzende details omtoveren tot een uniek produkt.

 

Mix and match je metallic flexfolie kleuren zelf samen:

Voor de kleine details of het uitproberen van verschillende kleuren raden wij graag het mix-and-match metallic pack aan. Deze vindt je door HIER te klikken.

 

Geschikt: katoen, polyester of een mix van beide.

Gebruik: Gespiegeld snijden, persen op 150-160 graden, 10 tot 15 seconden, warm/koud drager verwijderen. Door de subtiliteit van het product wordt handwassen aanbevolen en het produkt aan de lucht te drogen in plaats van met een droger te doen.

Ter informatie: Het produkt voldoet aan de richtlijnen van ‘REACH’. REACH is een verordening van de Europese Unie die is aangenomen om de gezondheid van de mens en het milieu beter te beschermen tegen de risico’s die chemische stoffen kunnen opleveren. Zodoende is het produkt volledig veilig voor het gebruik in kinder- en baby kleding. Ook bevordert deze verordening alternatieve methoden voor de gevarenbeoordeling van stoffen om het aantal dierproeven te verminderen! Alternatieven wat sterk aansluit bij de gedachten van Decorabel. Meer over REACH kan je vinden door HIER te klikken.

 

“Metallic Flex – Because wearing mirrors just isn’t very practical!”

Extra informatie

Maat

20 cm x 25 cm, 30 cm x 50 cm, 50 cm x 100 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.