Chat with us, powered by LiveChat

Cricut Cutting Mat Stronggrip 12×12 Inch 1 pc

15,49

Op voorraad

Beschrijving

Cricut Cutting Mat Stronggrip 12×12 Inch 1 pc

De Cricut Cutting Mat Stronggrip en alle andere Cricut snijmatten zijn op maat gemaakt om te passen bij veelgebruikte knutsel materialen. Elk heeft precies het juiste niveau van grip om niet alleen uw materiaal stevig op zijn plaats te houden tijdens het snijden, maar ook om het materiaal gemakkelijk van het kleefoppervlak te verwijderen.

De StrongGrip-mat biedt een sterk vastkleef oppervlakte, wat perfect is voor zware materialen zoals speciaal karton, glitter-karton, spaanplaat en zoals stof met versteviging. Het is de Cricut mat die het langst meegaat en voorzien is van een dubbele kleef technologie. Voor gebruik met: Cricut Expression-machine en de Cricut Expression 2-machine.

Dit artikel bevat: Een 12 x 12 inch StrongGrip zelfklevende snijmat.

De aanbevolen materialen voor op deze mat zijn: dik karton. Glitter Cardstock. Magneetmateriaal. Spaanplaat, posterbord, stof met schotje. Oude code In onderstaand filmpje ziet u uitleg over het gebruik van de diverse Cricut snijmatten.

 

In onderstaand filmpje ziet u uitleg over het gebruik van de diverse Cricut snijmatten.

Heeft u nog geen snijmachine? Maar bent u wel geïnteresseerd? Voor ons gehele Cricut assortiment klikt u op de volgende link: Cricut assortiment

Wilt u meer weten over het merk Cricut neem dan een kijkje op hun website, klik daarvoor op de volgende link: Cricut Homepage

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.