Chat with us, powered by LiveChat
Aanbieding!

Cricut Maker Machine (UK Plug + EU Adapter)

439,99 399,99

Beschrijving

Cricut Maker Machine (UK Plug + EU Adapter)

De Circuit Maker verandert alles.

De Cricut Maker Machine verwerkt stoffen, leer, papier en balsahout met moeiteloze precisie. Snijdt naaipatronen met maar een paar klikken en brengt meer creatieve mogelijkheden dan ooit binnen handbereik. Maak kennis met de Cricut Maker; de ultieme slimme snijmachine!

Een geheel nieuwe materiële wereld.

De Cricut Maker snijdt snel en nauwkeurig ruim 300 verschillende materialen. Van uiterst delicaat papier en tere stof tot stevige materialen, zoals passepartout karton, leer en balsahout. De creatieve mogelijkheden zijn exponentieel.

cricut materialen

Alle gereedschappen die je nodig hebt.
Voor vandaag én morgen.

Circut Makers biedt het grootste assortiment gereedschap voor snijden, vouwen, markeren en voor het aanbrengen van decoratieve effecten. Ideaal voor nagenoeg ieder project! Bovendien ontwikkelt Cricut Maker voortdurend nieuw gereeschap, zodat de machine met je mee groeit, telkens wanneer je een nieuwe vaardigheid onder de knie krijgt.

De kracht van een professionele machine.
De eenvoud van Cricut.

 

Cricut Maker Machine

De Cricut Maker Machine inclusief UK Plug en EU adapter.

Cricut Maker – de ultieme slimme snijmachine. 

LET OP!!: Omdat het hier gaat om een machine die eigenlijk uitsluitend voor de Amerikaanse markt bestemd is gelden een aantal beperkingen (u gaat hiermee akkoord als u de machine koopt):

De machine wordt geleverd met een UK-stekker plus een EU-stekker, speciaal voor de Europese klanten . Het aankopen (inclusief abonnementen) van digitale afbeeldingen via de Design Space, www.cricut.com en uk.cricut.com is nog niet mogelijk. Tenzij u een credit card gebruikt die geregistreerd is in de VS, of een Cricut Gift Card heeft. Deze is verkrijgbaar via de website van Cricut zelf. Als u gebruik maakt van de Design Space iOS App voor uw iPad (welke uitsluitend in de Amerikaans iTunes store verkrijgbaar is) dan kunt u wel alle digitale content van Cricut kopen. De betaling gaat dan via uw iTunes-account. Deze app is momenteel nog niet verschenen in de Nederlandse iTunes-store. (Het is wel de bedoeling dat dit op termijn gaat gebeuren).

Bestanden die te gebruiken zijn:

U kunt alle gratis afbeeldingen welke beschikbaar zijn in Design Space en natuurlijk de afbeeldingen die u zelf hier in download.  Ook de afbeeldingen die vanuit de fysieke cartridges geupload zijn in uw Design Space account. Tevens alle fysieke cartridges die u gelinked heeft, vanuit uw Craft Room account naar uw Design Space account. En alle afbeeldingen op fysieke cartridges.

Voor ons gehele Cricut assortiment klikt u hier: Cricut assortiment

Wilt u meer weten over het merk Cricut neem dan een kijkje op hun website: Cricut Homepage

Vind hier de Cricut Maker Software: https://design.cricut.com/#/launcher

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.