Chat with us, powered by LiveChat

Cricut Joy Snijplotter

199,99

Beschrijving

Cricut Joy Snijplotter

De Cricut Joy Snijplotter is een kleine snij- en teken machine, waarmee u eenvoudig alles personaliseerd.
Deze intelligente kleine plotter snijdt meer dan 50 materialen, waaronder flex- en flockfolie, vinylfilm, karton, papier en Smart Materials ™ – voor het super licht zagen snijden zonder snijmat.

Personaliseer items naar hartenlust. Maak uw eigen kaarten voor elke gelegenheid, gepersonaliseerde labels om uw voorraadkast te ordenen of een sticker voor uw waterfles. Het werkt met gangbare materialen. Het snijdt flexfolie, karton, vinyl en papier en werkt zelfs met materialen die u al in huis heeft. Ook tekent u elke vorm en schrijft het in verschillende stijlen. Personaliseer uw ontwerp met verschillende pen types en pen gewichten. Het is praktisch en compact, waardoor het in een opberg vak past, het is draagbaar en direct klaar voor gebruik voor het gebruik ervan. Het snijdt een goed figuur op de plank en is gemakkelijk op te bergen.

De Cricut Joy is tevens geschikt voor langere en herhaalde sneden. Het snijdt een afbeelding bij tot een breedte van 10 cm (4 inch) en 1,2 m (4 voet) of herhaalde sneden tot een lengte van 6 m (20 voet).

Bluetooth® geïntegreerd.

U kunt eenvoudig draadloos verbinding maken met uw computer, telefoon of tablet. Op deze manier kunt u overal creatief zijn. Dit doet u met een eenvoudig te leren app voor uw desktop, iOS of uw Android. Gebruik de gratis Design Space®-app op uw computer of mobiele apparaat om projecten te maken, op te slaan en te delen. Het werkt offline. Download uw afbeeldingen, lettertypen en uw projecten en begin met ontwerpen en knippen, zelfs als u geen internetverbinding heeft! Ook heeft u de mogelijkheid om uw eigen ontwerpen te uploaden. Uw eigen ontwerpen en lettertypen zijn gratis verkrijgbaar in de verschillende standaard bestands-indelingen. Ook ontbreekt het niet aan meegeleverde inspiratie.

Met de 50 gratis online projecten kunt u namelijk meteen beginnen met knutselen en ervaart u meteen wat het apparaat kan doen!

Cricut Joy snijplotter Snijmes + behuizing ** Fijn potlood, zwart (0,4 mm) ** Standaard snijmat 11,4 cm x 16,5 cm ** Welcome card AC adapter Gratis proeflidmaatschap van Cricut Access ™ (voor nieuwe abonnees) 50 voltooide projecten die online kunnen worden gezet Materialen voor een oefensnede

Gebruik gerust verschillende soorten vinyl en flex.

 

Bent u nog niet bekend met het merk Cricut? De website van Cricut zelf vind u hier: Cricut Homepage

Voor ons gehele Cricut assortiment klikt u hier: Cricut Assortiment Decorabel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.