Chat with us, powered by LiveChat

Cricut Joy Infusible Ink Transfer Sheets Park

15,95

Op voorraad

Beschrijving

Cricut Joy Infusible Ink Transfer Sheets Park

Met de Cricut Joy Infusible Ink Transfer Sheets  Park ga je aan de slag met de nieuwe hippe Cricut Joy in warmte overdracht met T-shirts, het bakken en meer aanpassen met professionele transfers die een leven lang meegaan.

Personaliseer elk geschikte item met een naam, een logo, een grapje of je favoriete quote. Met je Cricut Joy-snijmachine en deze kant-en-klare vellen. Te verkrijgen in verschillende leuke patronen. Wanneer ze worden overgedragen met behulp van hoge temperaturen, bloeien deze voorgeïnkt vellen tot kleurrijke, levendige tinten voor je ogen.

Het eindresultaat is een levendige, briljante en naadloos vloeiende transfers die schilbestendig, schilferbestendig en wasbestendig zijn.

Wat is het Infusible Ink-proces? In tegenstelling tot een opstrijkbare overdracht of vinyltoepassing, waarbij illustraties bovenop een compatibel materiaal wordt bevestigd met behulp van lijm, wordt een warmte overdracht met infuusinkt één met het materiaal zelf.

Hoe de Cricut Joy Infusible Ink Transfer Sheets Park werkt:

1. Kies uw materialen. Selecteer ‘Infusible Ink Transfer Sheets’ of ‘Infusible Ink Pennen & Markers’ en een compatibele Cricut-blanco.

2. Maak uw ontwerp. Snijd infusible inkt transportbladen of teken met de infusible inktpennen & markers met behulp van de laserkopieerpapier.

3. Breng warmte aan. Leg uw ontwerp in uw Cricut-blanco met de Cricut EasyPress. Het Infusible Ink-systeem omvat Infusible Ink Transfer Sheets in verschillende effen kleuren en patronen, evenals Infusible Ink Pennen & Markers.

Wat er ook bij komt is een groeiende lijst van compatibele onbruikbare inkt spaties, waaronder T-shirts, draagtassen en zoals onderzetters.

Opmerking: platen zijn lichtgevoelig en worden beschadigd door contact met water.

Bewaren op een donkere, droge plaats.

 

Heeft u de Cricut Joy Snijplotter nog niet? Lees dan verder!

Cricut Joy Snijplotter

De Cricut Joy Snijplotter is een kleine snij- en teken machine, waarmee u eenvoudig alles personaliseerd.
Deze intelligente kleine plotter snijdt meer dan 50 materialen, waaronder flex- en flockfolie, vinylfilm, karton, papier en Smart Materials ™ – voor het super licht zagen zonder snijmat.

Personaliseer items naar hartenlust. Maak uw eigen kaarten voor elke gelegenheid, gepersonaliseerde labels om uw voorraadkast te ordenen of een sticker voor uw waterfles. Het werkt met gangbare materialen. Het snijdt flexfolie, karton, vinyl en papier en werkt zelfs met materialen die u al in huis heeft. Ook tekent u elke vorm en schrijft het in verschillende stijlen. Personaliseer uw ontwerp met verschillende pen types en pen gewichten. Het is praktisch en compact, waardoor het in een opberg vak past, het is draagbaar en direct klaar voor gebruik voor het gebruik ervan. Het snijdt een goed figuur op de plank en is gemakkelijk op te bergen.

De Cricut Joy is tevens geschikt voor langere en herhaalde sneden. Het snijdt een afbeelding bij tot een breedte van 10 cm (4 inch) en 1,2 m (4 voet) of herhaalde sneden tot een lengte van 6 m (20 voet).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met de Cricut Joy Snijplotter; u vindt het hier: Cricut Joy Snijplotter

Bent u nog niet bekend met het merk Cricut? De website van Cricut zelf vind u hier: Cricut Homepage

Voor ons gehele Cricut assortiment klikt u hier: Cricut Assortiment Decorabel

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.