Chat with us, powered by LiveChat

Cricut Joy snijmat 4.5 “x 6.5”

10,99

Op voorraad

Beschrijving

Cricut Joy Snij mat 4.5 “x 6.5”

De Cricut Joy Snij mat 4,5″ x 6,5″ ” is een Herbruikbare snijmat alleen voor de Cricut Joy 11,4 cm x 16,5 cm (4,5 “x 6,5”)

Aanbevolen materialen: Ideaal voor het vastzetten van lichte materialen zoals standaardpapier, licht karton en als perkament.

Heeft u de Cricut Joy Snijplotter nog niet? Lees dan verder!

Cricut Joy

De Cricut Joy Snijplotter is een kleine snij- en teken machine, waarmee u eenvoudig alles personaliseerd.
Deze intelligente kleine plotter snijdt meer dan 50 materialen, waaronder flex- en flockfolie, vinylfilm, karton, papier en Smart Materials ™ – voor het super licht zagen zonder snijmat.

Personaliseer items naar hartenlust. Maak uw eigen kaarten voor elke gelegenheid, gepersonaliseerde labels om uw voorraadkast te ordenen of een sticker voor uw waterfles. Het werkt met gangbare materialen. Het snijdt flexfolie, karton, vinyl en papier en werkt zelfs met materialen die u al in huis heeft. Ook tekent u elke vorm en schrijft het in verschillende stijlen. Personaliseer uw ontwerp met verschillende pen types en pen gewichten. Het is praktisch en compact, waardoor het in een opberg vak past, het is draagbaar en direct klaar voor gebruik voor het gebruik ervan. Het snijdt een goed figuur op de plank en is gemakkelijk op te bergen.

De Cricut Joy is tevens geschikt voor langere en herhaalde sneden. Het snijdt een afbeelding bij tot een breedte van 10 cm (4 inch) en 1,2 m (4 voet) of herhaalde sneden tot een lengte van 6 m (20 voet).

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met de Cricut Joy Snijplotter; u vindt het hier: Cricut Joy Snijplotter

Bent u nog niet bekend met het merk Cricut? De website van Cricut zelf vind u hier: Cricut Homepage

Voor ons gehele Cricut assortiment klikt u hier: Cricut Assortiment Decorabel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.