Chat with us, powered by LiveChat

Houder Standaard Automatisch mes Brother ScanNCut SDX

29,90

Op voorraad

Beschrijving

Houder Standaard Automatisch mes Brother ScanNCut SDX

Deze ”houder standaard automatisch mes Brother ScanNCut SDX  is echt alleen geschikt voor de Brother ScanNCut SDX Series.

Voor ons gehele assortiment aan Brother artikelen kunt u kijken op onze Brother ScanNCut overzichtspagina, klik daarvoor hier: Brother Assortiment

Voor de directe link naar de homepagina van het merk Brother klik dan hier: Brother Homepage

Over Brother:

Kwaliteit staat centraal in elk niveau van de Brother organisatie, of het nu gaat om de productie en de materialen, de producten en de diensten, het onderzoek en de ontwikkeling, of om onze keuze van ons personeel en de leveranciers. We werken om te anticiperen op toekomstige behoeften om de technologische kennis en de vernieuwing te leveren. Dit door middel van de technische en gebruiksvriendelijke product oplossingen.

Onze meer dan 70 jaar ervaring komt van Japanse afkomst en een moderne wereld wijde infra structuur.
We hebben 17.000 werknemers, zijn fysiek aanwezig in meer dan 30 landen en onze distributie vind plaats in meer dan 100 landen. Brother International Corporation werkt vanuit het hoofdkantoor in Bridgewater. En werkt met een landelijk verkoop- en ondersteunings netwerk. Ook werken ze met een distributiecentrum van een miljoen vierkante meter in Tennessee.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houder Standaard Automatisch mes Brother ScanNCut SDX” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *