Chat with us, powered by LiveChat

Brother ScanNCut Scanmat 12″ x 24″ (305 x 610 mm)

39,90

Op voorraad

Beschrijving

Brother ScanNCut Scanmat 12 x 24 (305 x 610 mm)

De Brother ScanNCut Scanmat 12 x 24 (305 x 610 mm) is een extra grote mat (30 x 60 cm) speciaal ontworpen voor het scannen van kwetsbare materialen zoals foto’s en documenten. Niet gebruiken om materialen te snijden. Voor gebruik met de ScanNCut-machine.

Kan tot een formaat van maximaal 610 mm x 305 mm. De mat is voorzien van een afdekvel om het te scannen materiaal op de juiste plaats te houden.

Kan gebruikt worden bij de ScanNcut CM700 en CM900.

Voor de directe link naar de homepagina van het merk Brother klik dan hier: Brother Homepage

Over Brother:

Kwaliteit staat centraal in elk niveau van de organisatie, of het nu gaat om productie en materialen, producten en diensten, onderzoek en ontwikkeling, of om onze keuze van ons personeel en de leveranciers. We werken om te anticiperen op toekomstige behoeften om de technologische kennis en de vernieuwing te leveren. Dit door middel van de technische en gebruiksvriendelijke product oplossingen.

Onze meer dan 70 jaar ervaring komt van Japanse afkomst en een moderne wereld wijde infra structuur.
We hebben 17.000 werknemers, zijn fysiek aanwezig in meer dan 30 landen en onze distributie vind plaats in meer dan 100 landen. Brother International Corporation werkt vanuit het hoofdkantoor in Bridgewater. En werkt met een landelijk verkoop- en ondersteunings netwerk. Ook werken ze met een distributiecentrum van een miljoen vierkante meter in Tennessee.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.