Chat with us, powered by LiveChat

Brother ScanNCut Houder voor stiften

17,60

Op voorraad

Beschrijving

Brother ScanNCut Houder voor stiften

De Brother ScanNCut Houder voor stiften is voor gebruik met ScanNCut-stiften (niet inbegrepen). Deze stiften set dient u apart te bestellen en zijn gekleurde stiften met permanente inkt, voor het tekenen en overtrekken op papier. U vindt de stiften hier: Brother Set van gekleurde stiften

Wilt u ons gehele assortiment Brother artikelen bekijken? Klik dan hier: Brother Assortiment

Voor de directe link naar de homepagina van het merk Brother klik dan hier: Brother Homepage

Over Brother:

Kwaliteit staat centraal in elk niveau van de organisatie, of het nu gaat om productie en materialen, producten en diensten, onderzoek en ontwikkeling, of om onze keuze van ons personeel en de leveranciers. We werken om te anticiperen op toekomstige behoeften om de technologische kennis en de vernieuwing te leveren. Dit door middel van de technische en gebruiksvriendelijke product oplossingen.

Onze meer dan 70 jaar ervaring komt van Japanse afkomst en een moderne wereld wijde infra structuur.
We hebben 17.000 werknemers, zijn fysiek aanwezig in meer dan 30 landen en onze distributie vind plaats in meer dan 100 landen. Brother International Corporation werkt vanuit het hoofdkantoor in Bridgewater. En werkt met een landelijk verkoop- en ondersteunings netwerk. Ook werken ze met een distributiecentrum van een miljoen vierkante meter in Tennessee.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.