Chat with us, powered by LiveChat

Onze partners

‘You expect the best, we work with the best’

Siser

 

Al sinds 1970 is Siser aktief op de markt van de ‘heat-printing’ industrie. Momenteel is Siser toonaangevend wereld marktleider en is het aanbod van produkten voor de bedrukking van kledingmaterialen door de afgelopen decennia aanzienlijk gegroeid. Tot het aanbod behoren naast een grote range aan textiel folies, ook diverse accessoires als persen en tools. Geroemd voor hun innovaties zal Siser  nog lang aan de top blijven!

Decorabel is trots zich als enige in Nederland ‘Siser Craft Market Reseller’ te kunnen noemen. Met deze erkenning zijn we volwaardig partner van Siser en hanteren dezelfde hoge kwaliteitseisen aan de produkten. Naast de detailhandel en diverse uiteenlopende soorten webshops is Decorabel leverancier van Siser voor de hobbymarkt. Daarnaast voorzien wij onze klanten van kennis over de materialen en produkten voor het gebruik van de Siser product range.

Intercoat

 

Onbekend maakt onbemind zeggen ze wel eens. Toch is de kans groot dat U vrijwel elke dag in aanraking komt met Intercoat want als onderdeel van de AMC-AG holding zijn ze over de hele wereld te vinden! Oorspronkelijk gevestigd in Duitsland is de onderneming al 30 jaar actief in de sign- en mediabranche. Naast Intercoat bestaat de holding uit Print Inform, specialist op het gebied van laminaten en gecoat papier en Global Notes, de op een na grootste producent wereldwijd van zelfklevende memoblokken in alle vormen en maten.

Het werd dan ook hoog tijd dat de top materialen van Intercoat ook voor de craft market benaderbaar werden. Decorabel hoefde dan ook niet lang te twijfelen reseller te worden van dit fantastische merk vinyl. Van origine alleen verkrijgbaar voor de reclame industrie en dus nu ook voor de consument.

Sawgrass

 

Wie sublimatie zegt heeft het vrijwel in dezelfde adem over Sawgrass. Niet alleen zijn ze wereldwijd de grootste op het gebied van sublimatie, maar waren ze de eerste die de crafters thuis erkenden! Sawgrass zag de de oneindige mogelijkheden van personalisatie en biedt iedereen thuis de mogelijkheid om de magie van sublimatie te kunnen bewerkstelligen. 

De lijnen van textiel bedrukken in de traditionele zin en moderne technieken worden steeds dunner. Siser en Sawgrass hebben hun kennis gedeeld en gezamenlijk hebben ze nu Siser inkt voor Sawgrass sublimatie printers op de markt. Een ‘match made in heaven’ kunnen we wel zeggen!

Als officieel distributeur van Sawgrass staat Decorabel niet alleen klaar voor de hobbymatige thuisgebruiker maar ondersteunt ook de ondernemers die behoefte hebben aan personalisatie.

Tijd

Tijd is essentieel in de craft market. Decorabel en zijn partners werken voortdurend samen, want een goede communicatie zorgt voor snelle levering naar de klanten.

Innovaties

Er verschijnen continue nieuwe ideeën en produkten voor de craft market. Wij overleggen constant met onze partners wat en wanneer er toepasbaar kan zijn voor onze markt.

Clear Communication

Praten en luisteren, beide keystones voor succes! Met duizenden volgers op Facebook en overige social media luisteren we naar onze klanten en koppelen we dat terug met onze partners.