Chat with us, powered by LiveChat

Decorabel is als enige plotter webshop in Nederland Authorized craft market reseller van Siser flex en supplier van Intercoat vinyl.

Van home-deco artikelen tot Silhouette Cameo machines, van Cricut producten tot Sawgrass sublimatieprinters, Decorabel heeft alles voor zowel de beginnende hobbyist met een plotter als voor de gedreven ondernemer!

 

Tevens steunt U met uw aankopen goede doelen voor dieren in nood!

Winkelwagen

Wie zijn wij?

Geef jezelf snel een high-five en als je toch goed bezig bent misschien een klopje op de schouders want met uw aankopen steunt U niet alleen uzelf met mooie plotter of home-deco spulletjes maar ook goede dieren-doelen! Decorabel is namelijk ontstaan uit liefde voor dieren, wist U niet of wel? Kijk maar eens op ‘wie-zijn-wij’ hoe dat zo gekomen is, daarnaast houden we je natuurlijk op de hoogte van donaties die wij doen!

We love to hear from you!

Alle plotter producten netjes en snel geleverd gekregen? of heeft U al een mooi vinyl of flex project voltooid?

vertel het ons!

Vandaag bezig geweest met het nieuwe vinyl?? keukenraam opgevrolijkt ??wat werkt het fijn zeg ?? best trots op het resultaat ?

Lesley Cevat Hoornstra

gisteren mijn bestelling weer binnen gehad! Wat een topservice en prijzen!!!!

Wijnanda Admraal

2 weken geleden flex en Intercote vinyl besteld, en echt mega tevreden. Super goede service en allemaal super duidelijke antwoorden op mijn vragen allemaal.. tijd voor een nieuwe bestelling!!

Cindy Julien

Mijn bestelling supersnel in huis en fijn en duidelijk contact gehad. Erg prettig! Zeker voor herhaling vatbaar.

Jessica Nieuwland‎